Γιαννακίδου Μαρία

 • Γιαννακίδου Μαρία

 • Speciality

  • Υπεύθυνη Καταστήματος
  • Σύμβουλος Εξοπλισμού.

 • Short Bio

  Η κ.Μαρία Γιαννακίδου γεννήθηκε στην Αθήνα κι αποφοίτησε με υποτροφία από το τμήμα
  Οδοντικής Τεχνολογίας των ΤΕΙ Αθηνών.

 • Contacts

Η κ.Μαρία Γιαννακίδου γεννήθηκε στην Αθήνα κι αποφοίτησε με υποτροφία από το τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας των ΤΕΙ Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της διετέλεσε για δύο χρόνια βοηθός οδοντιάτρου και οδοντοτεχνίτη σε οδοντιατρείο της Αθήνας.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως οδοντική τεχνολόγος πλέον των 15 ετών στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο του κ.Ηλία Ψαρρή, με ειδίκευση στη δόμηση πορσελάνης και στη σχεδίαση και κοπή ψηφιακών αποκαταστάσεων με την μέθοδο CAD/CAM.

Ήταν μέλος των διεθνώς επιλεγμένων Pilot Lab της ιαπωνικής εταιρείας SHOFU DENTAL για την αξιολόγηση κι εξέλιξη των υλικών της τελευταίας, λαμβάνοντας μέρος σε workshops στο εξωτερικό. Επίσης, στο εργαστήριο ήταν υπεύθυνη διοργάνωσης σεμιναρίων, δημιουργίας ομιλιών και παρουσιάσεων, καθώς και συγγραφής άρθρων, υπεύθυνη προγραμματισμού παραγωγής, διαχείρισης προμηθειών, και παραδόσεων των εργασιών, διαχείρισης χρηματικών (προμηθευτών, πελατών),κ.α.

Ακολούθως εργάστηκε για ένα έτος στην εταιρεία Οδοντοτεχνικού και Οδοντιατρικού εξοπλισμού JPD Αφοί Καλαντίδη Ο.Ε., ως υπεύθυνη τεχνολογικής ανάπτυξης και προώθησης προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας, αναλαμβάνοντας επίσης και τη διοργάνωση σεμιναρίων της εταιρείας.

Παράλληλα, συμμετείχε σε πολυάριθμα σεμινάρια, συνέδρια κι εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συμβάλλει στη δημιουργία παρουσιάσεων για οδοντιάτρους κι οδοντικούς τεχνολόγους με ποικίλα θέματα.

Εργάζεται στα ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ στην Αθήνα από τον Νοέμβριο του 2015 ως Υπεύθυνη Καταστήματος και Σύμβουλος Εξοπλισμού.

Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ιταλικά. Της  αρέσουν τα ταξίδια και τα σπορ και δραστηριοποιείται εθελοντικά σε περιβαλλοντικές και ζωοφιλικές οργανώσεις .