Χατζηδάκη Άννα

  • Χατζηδάκη Άννα

  • Short Bio

    Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Αποφοίτησε από το  North College, Metropolitan Campus, Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση Επιχειρηματική Δραστηριότητα και Χρηματοδότηση.

  • Contacts

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Αποφοίτησε από το  North College, Metropolitan Campus, Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση Επιχειρηματική Δραστηριότητα και Χρηματοδότηση. Συνέχισε την εκπαίδευση της με παράλληλη εργασιακή υποτροφία κατακτώντας τον τίτλο σπουδών Bachelor of Arts in Business & Administration studies που απονέμεται από το University of Abertay Dundee, UK, σε συνεργασία με το North College, Θεσσαλονίκης. Μιλάει αγγλικά και έχει εμπειρία χρήσης προγραμμάτων ERP και CRM.

Εργάστηκε από το 2001-2004 στην θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης, στο εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών North College. To 2004-2009 εργάστηκε ως υπεύθυνη Υποστήριξης Πωλήσεων Δικτύου Συνεργατών στην εταιρεία Τηλεπικοινωνιών VIVODI AE.  Από το 2009-2015 υπήρξε υπεύθυνη Υποστήριξης Υποκαταστήματος Βόρειου Ελλάδος στην εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ON TELECOMS AE.  Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στην εταιρεία Οδοντιατρικά Αποστολίδη.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.