Επίσκεψη στη Βουλγαρία

Επίσκεψη στη Βουλγαρία

Κάθε επίσκεψη σε μια άλλη χώρα, μια άλλη αγορά, μπορεί να σου δώσει διάφορες ιδέες. Έτσι πιστεύω εγώ τέλος πάντων!!!. Προχθές, λοιπόν, ήμουν στη Βουλγαρία, και παρότι παρακολουθώ την αγορά τους πολλά χρόνια τώρα, ΝΑΙ, βρήκα κάτι καινούργιο και με αρκετό ενδιαφέρον.

Βρήκα, λοιπόν, ενδιαφέρουσες δύο δράσεις τους.

Βραβεύουν κάθε χρόνο στη Βουλγαρία τον καλύτερο οδοντίατρο και το καλύτερο οδοντιατρείο. ΝΑΙ στη Βουλγαρία…… Όσον αφορά τον καλύτερο οδοντίατρο, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι που θα ήθελα σαν εταιρία να το ακουμπήσουμε….μπορεί να καούμε…! Αλλά όσον αφορά το καλύτερο οδοντιατρείο, εκεί πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον.

Σαν εταιρία μας ενδιαφέρει τα οδοντιατρεία που έχουμε στην Ελλάδα, να είναι οργανωμένα και με υψηλές απαιτήσεις. Θα θέλαμε λοιπόν αυτό να το επιβραβεύουμε κιόλας.

Ποια θα μπορούσαν να είναι τα κριτήρια?

Σίγουρα το θέμα της οργάνωσης, θα πρέπει να έχει σημαντική βαρύτητα.

Η γνώμη των ασθενών, επίσης, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό μπορεί να μετρηθεί μέσα στο έτος…

Οι γιατροί που το στελεχώνουν και οι παρεχόμενες υπηρεσίες, το ίδιο, είναι σημαντικές…

Η εργονομία του χώρου, επίσης.

Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσετε να μας βοηθήσετε στο να φτιάξουμε την αντίστοιχη λίστα

Ποιοι θα είναι οι κριτές?

Οι κριτές πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι του χώρου, αλλά φυσικά μπορούν να είναι και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Ποιό θα είναι το βραβείο?

Πιστεύω ότι το βραβείο θα πρέπει να έχει δύο σκέλη. Το πρώτο, θα είναι βέβαια το οικονομικό, το οποίο θα μπορούσε να είναι κάτι σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας ή μια δωροεπιταγή κλπ. Το δεύτερο και πιστεύω το πιο σημαντικό, θα είναι η διαδικασία της βράβευσης και το αντίστοιχο «βραβείο».

Τι λέτε?

Για να είμαι ειλικρινής, από την Παρασκευή που το σκέφτομαι, όλο και περισσότερο μου αρέσει η ιδέα, αλλά θα ήθελα να ξέρω και τη γνώμη σας…

Και για να μην βιαστούν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα, (ποιός είναι ο Αποστολίδης που θέλει να βραβεύσει το καλύτερο οδοντιατρείο….αν και πιστεύω ότι ε, κάποιοι είμαστε και εμείς από το 1929….. ) αυτό θα μπορούσε να τρέξει και μέσα από διάφορες εταιρίες του εξωτερικού ή και ελληνικές φυσικά!

Μάνος Αποστολίδης