Ιουλ
13
2017

Γνωρίζετε την τεχνολογία No pain του Ελβετικού οίκου EMS;

Αναρτήθηκε από Manos Apostolides Σχόλια
  • Currently 5,00/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manos Apostolides

Υπάρχουν πολλές εταιρίες (ευτυχώς) που κάνουν έρευνες και αναπτύσσουν νέες τεχνολογίες ανώδυνες για τον ασθενή. Η EMS, ως πρωτοπόρος εταιρία προληπτικής οδοντιατρικής, παρουσιάζει το AIR FLOW MASTER PIEZON.

Το γνωρίζατε ότι 3 στους 5 δεν πάνε στον οδοντίατρο διότι δεν θέλουν να ΠΟΝΕΣΟΥΝ;

Φυσικά …..!!

Θα πρέπει όλοι μας να μεταφέρουμε στους ασθενείς μας ότι υπάρχουν πλέον ανώδυνες προληπτικές θεραπείες οι οποίες είναι και οικονομικά προσιτές.

Η τεχνολογία No pain μας βοηθά σε αυτό.

Πως λειτουργεί; Είναι απλό!!! Η συσκευή έχει την ικανότητα μέσω ενός πρωτοποριακού λογισμικού, να αντιλαμβάνεται πού έχει τρυγία και πού όχι, και να αυξομειώνει την ένταση λειτουργίας!!!

Αυτό καθιστά τη θεραπεία πολύ φιλική για τον ασθενή. Απλό ε;

Σε συνδυασμό με τη σοδοβολή Airflow, έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, ανώδυνα, και χωρίς να επιβαρύνουμε το σμάλτο του δοντιού.

Με την εφαρμογή των σύγχρονων πρωτοκόλλων προληπτικής θεραπείας (GUIDED BIOFILM THERAPY) για την αφαίρεση του βιοϋμενίου, των χρωστικών (AIRFLOW) και της πέτρας (PIEZON NO PAIN), αλλάζετε σελίδα στο ιατρείο σας προσφέροντας νέες υπηρεσίες που οι ασθενείς σας θα λατρέψουν.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στις θεραπείες πρόληψης, η άνεση του ασθενή είναι βασική προϋπόθεση για την επανάληψη της θεραπείας!    

 

Δείτε το video με τα αποτελέσματα του (AIRFLOW). Πατήστε εδώ.

Δείτε το video με το πρωτοποριακό λογισμικό (No Pain). Πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

 


NO_PAIN_APOSTOLIDES.jpeg  ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ EMS OKT-NOE ΣΕΛ 2.jpeg  GUIDED BIOFILM THERAPY + PLUS POWDER-001 (2).jpg comments powered by Disqus
Οδοντιατρικά Αποστολίδη. Αθήνα, Φειδιππίδου 23, 11527, τηλ 210-6984882. Θεσσαλονίκη, Τέλλογλου 11, 54636, τηλ 2310-201301, 2310-201454.